Antena 3 Politică Liviu Dragnea, cuvinte de laudă pentru Klaus Iohannis: „Mi-a plăcut!”

Liviu Dragnea, cuvinte de laudă pentru Klaus Iohannis: „Mi-a plăcut!”

27 Iun 2017   •   14:19
Liviu Dragnea, cuvinte de laudă pentru Klaus Iohannis: „Mi-a plăcut!”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Toate declaraţiile preşedintelui şi atitudinea de la începutul crizei au fost corecte din punct de vedere constituţional, a declarat marţi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, înaintea unei întâlniri cu liderii de organizaţii la Vila Lac 1. 

'Mi-a plăcut, nu pot să spun că m-a surprins (n.r. atitudinea preşedintelui de luni seara), pentru că toate declaraţiile preşedintelui şi atitudinea de la începutul crizei au fost foarte corecte constituţional", a afirmat Liviu Dragnea. 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că îl desemnează pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. 

"Această criză prin care trecem - că este o criză politică - dăunează grav României, dăunează economiei româneşti, dăunează imaginii României în lume şi opinia mea este (...) că această criză trebuie terminată foarte repede. Trebuie să avem cât se poate de repede un nou guvern, un guvern care începe să rezolve problemele care au rămas nerezolvate, respectiv problemele care au apărut din cauza acestei crize care a pornit în interiorul PSD. (...) Luând în considerare toate acestea şi având în vedere că este nevoie urgentă de un guvern, îl desemnez pe domnul Tudose ca viitor prim-ministru, care va avea discuţii în zilele următoare şi se va prezenta cu o echipă guvernamentală în Parlament", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni. 

Potrivit şefului statului, PSD şi ALDE susţin că au în continuare o majoritate în Parlament. 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close