x close

Liviu Dragnea, despre amendamentul lui Șerban Nicolae: „Nu susţin graţierea pentru fapte de corupţie”

07 Mar 2017   •   11:59
Liviu Dragnea, despre amendamentul lui Șerban Nicolae: „Nu susţin graţierea pentru fapte de corupţie” Foto: Facebook

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că el nu susţine graţierea pentru fapte de corupţie şi a subliniat că, oricum, doar legea graţierii nu rezolvă problemă supraaglomerării penitenciarelor, fiind necesare investiţii în infrastructură.

”Eu nu susţin o lege a graţierii pentru fapte de corupţie. Categoric nu. Pe de altă parte, nu este cazul să ne inflamăm, pentru că oricine poate depune amendamente, dar eu spun şi acum Guvernului, cum am spus şi domnului ministru al Justiţiei, doar legea graţierii nu rezolvă problema”, a firmat Liviu Dragnea, fiind întrebat de jurnalişti dacă susţine amendamentul depus de senatorul PSD Şerban Nicolae la proiectul legii graţierii.

Preşedintele PSD a susţinut că ministrul Justiţiei trebuie să aibă o discuţie cu preşedintele CEDO.

”În acelaşi timp, trebuie împreună cu colegii din Guvern şi cu primul ministru să conceapă un plan complex pentru rezolvarea problemei, care ţine şi de investiţii în infrastructura penintenciarelor”, a adăugat Dragnea.

El a subliniat că nu susţine graţierea pentru fapte de corupţie.

”Deci, răspunsul meu este foarte simplu: eu nu susţin graţierea pentru fapte de corupţie şi, în acelaşi timp, nici nu cred că este o grabă foarte mare cu această lege, pentru că doar această lege nu rezolvă problema care a stat la baza începerii dezbaterilor legate de acest proiect”, a spus Dragnea.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati