Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre anunțul lui Victor Ponta privind noua sa formațiune politică

Liviu Dragnea, despre anunțul lui Victor Ponta privind noua sa formațiune politică

Liviu Dragnea, despre anunțul lui Victor Ponta privind noua sa formațiune politică
02 Sep 2017   •   23:09

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că nu vrea să comenteze despre noul proiect politic al lui Victor Ponta, argumentând că nu vrea "să-i tulbure" lansarea acestuia.

Dragnea nu crede că vor migra către partidul lui Ponta parlamentari din PSD: "Se pare că nu, din ce am înţeles eu. Acuma nu ştiu. Câţi o să ne regăsim mâine acolo, la lansare?"

"Nu vreau sa comentez acum, sincer. Dar asta nu înseamnă că n-o să comentez. Nici nu vreau să-i tulbur lansarea noului proiect", a completat Dragnea, întrebat cum vede "răzvrătirea" lui Victor Ponta.

Fostul premier Victor Ponta a anunţat că duminică, la sediul Pro România, va susţine o conferinţă de presă alături de deputaţii Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu pentru lansarea unui nou proiect politic.

"E momentul! Mâine, alături de Daniel şi Sorin pornim Proiectul #altfel! La ora 17,00, la sediul "Pro Romania". E momentul să oprim criticatul şi comentatul de pe margine - intrăm pe teren pentru că este nevoie de o gândire pe termen lung în această "Mlaştină" care ne conduce acum! Puteţi să ne susţineţi sau să ne înjuraţi! Important este că nu puteţi să vă faceţi că nu existăm şi că nu este nevoie de ceva #altfel ! ...", a scris Victor Ponta sâmbătă pe Facebook.

Partidul PRO România a fost lansat, pe 29 mai, sub sloganul #altfel, la un eveniment desfăşurat pe terasa unui hotel, în prezenţa mai multor zeci de persoane. Alături de Daniel Constantin au fost prezenţi parlamentarii Sorin Cîmpeanu, Eugen Durbacă, Mircea Banias, Damian Florea, dar şi Sorin Minea, preşedintele Federaţiei Romalimenta.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Victor Ponta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close