Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre Fondul Suveran de Investiţii: „Inspiraţi probabil de cineva care vorbea de înţelegeri secrete cu evreii”

Liviu Dragnea, despre Fondul Suveran de Investiţii: „Inspiraţi probabil de cineva care vorbea de înţelegeri secrete cu evreii”

Liviu Dragnea, despre Fondul Suveran de Investiţii: „Inspiraţi probabil de cineva care vorbea de înţelegeri secrete cu evreii”
06 Iun 2018   •   14:04

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri, despre Fondul de Investiții, în urma criticilor apărute. Liderul Pro România, Victor Ponta, a avut o intervenție explozivă în Camera Deputaților, la dezbaterile asupra Fondului Suveran de Investiții. Ponta a atras atenția asupra faptului că prin crearea acestui Fond, Liviu Dragnea va vinde companiile românești către "prieteni" din Israel și Rusia.

Pe de altă parte, liderul PSD a precizat că „Astea nu sunt acuzații, sunt niște prostii. Nu au niciun fel de bază. Unii colegi care astăzi spun aceste enormităţi, inspiraţi probabil de cineva care vorbea de înţelegi secrete cu evreii, sunt în aceeaşi gaşcă, susţineau în campanie ideea acestui Fond, pentru că înţelegeau cât de important este”, a declarat Dragnea, referindu-se la Victor Ponta.

„Acest Fond de Investiţii funcţionează în alte ţări din Europa şi din lume şi a ajutat la dezvoltarea infrastructurii. Va genera foarte multe locuri de muncă si va contribui la dezvoltarea economică”, a mai spus Liviu Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close