Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre reîntoarcerea în politică: "Voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări, dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine"

Liviu Dragnea, despre reîntoarcerea în politică: "Voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări, dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine"

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a părăsit penitenciarul, după ce Tribunalul Giurgiu a decis, definitiv, eliberarea sa. El a declarat că se va reîntoarce în politică dacă va primi răspuns la două întrebări: dacă mai are cu cine şi pentru cine.

Liviu Dragnea, despre reîntoarcerea în politică: "Voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări, dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    15 Iul 2021   •   16:47

Au fost momente de bucurie pentru susținătorii fostului lider PSD Liviu Dragnea care joi a părăsit penitenciarul, după ce Tribunalul Giurgiu a decis, definitiv, eliberarea sa.

Întrebat care vor fi primele lucruri pe care le va face, Liviu Dragnea a spus că vrea să se ocupe de sănătate care în aceşti doi ani a fost serios afectată. 

„Vreau să mă caut de sănătate să văd ce mai pot repara din ce s-a stricat. Aici sănătatea mea a fost afectată într-un mod foarte serios. Sper să găsesc soluții și să-mi revin. Voi munci la firma fiului meu.

În politică voi intra dacă găsesc răspunsul la două întrebări

În politică voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări, dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine. PSD este făcut praf, a devenit un partid fără personalitate. Nu este un partid condus, ci este în buzunarele SRI", a spus Liviu Dragnea la ieșirea din penitenciar.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close