Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, după atacul lui Gabriel Liiceanu din Parlamentul European: „Mă gândesc serios să fac plângere penală”

Liviu Dragnea, după atacul lui Gabriel Liiceanu din Parlamentul European: „Mă gândesc serios să fac plângere penală”

Liviu Dragnea, după atacul lui Gabriel Liiceanu din Parlamentul European: „Mă gândesc serios să fac plângere penală”
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Mar 2017   •   20:10

Liviu Dragnea a răspuns în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 declaraţiilor făcute de Gabriel Liiceanu în Comisia de Libertăți civile, justiție și afaceri interne din Parlamentul European că liderul PSD a cerut demiterea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Iată declarația explicită a șefului PSD, rostită la un post de televiziune săptămâna trecută: ”Trebuie să ne concentrăm pe demiterea procurorului șef al DNA, pe demiterea doamnei Kovesi”, a susţinut Liiceanu.

Întrebat despre această declaraţie, liderul PSD a susţinut:  „Nu aveţi cum să găsiţi această declaraţie pentru că nu am spus. Am transmis un comunicat presei, este un pic ca la Radio Erevan, eu îmi aduc aminte că la un răspuns de acum două săptămâni am spus că nu voi cere demisia doamnei Kovesi după decizia CCR. Şi am fost criticat de o parte a presei. Am spus că nu este rostul meu. Obiectivelor noastre nu sunt acelea de schimbare a şefilor Parchetelor. Am aflat cu stupoare şi am crezut că totuşi în România poate apărea o limită a minciunii, a manipulării. Să citezi o declaraţie falsă în Parlamentul E uropean mi se pare grav. Eu am trimis comunicatul, nu ştiu cât de mult va ajunge la europarlamentari. Dincolo de atacul la mine, este un atac violent la adresa României. (...)Sunt nişte oameni care vor să facă mult rău României. Guvernul României va trebui să aibă o poziţie oficială, pentru că o asemenea afirmaţie gravă trebuie combătută foarte ferm”, a declarat Liviu Dragnea.

Totodată, liderul PSD a anunţat şi că se gândeşte să-l acţioneze pe Gabriel Liiceanu în instanţă. „Nu am luat decizia dar mă gândesc serios să depun plângere penală împotriva lui Gabriel Liiceanu”.

 

×
Parteneri
Zeci de mii de bucureşteni au rămas din nou fără apă caldă
x close