Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Emil Boc este un ?ţâşt-bâşt", iar Radu Berceanu un ?tâmpit?

Liviu Dragnea: Emil Boc este un ?ţâşt-bâşt", iar Radu Berceanu un ?tâmpit?

Liviu Dragnea: Emil Boc este un ?ţâşt-bâşt", iar Radu Berceanu un ?tâmpit?
Sursa foto: Liviu Dragnea
21 Iun 2009   •   14:06

Emil Boc este un ?ţâşt-bâşt", Radu Berceanu un "tâmpit", iar Vasile Blaga "vorbeşte numai dimineaţa". Acestea sunt părerile vicepreşedintelui social-democrat, Liviu Dragnea, exprimate în cadrul şedinţei PSD de vineri, de la Turnu Măgurele.

Vicepreşedintele PSD, Liviu Dragnea i-a atacat dur pe democrat-liberali, în timpul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al social-democraţilor. Dragnea l-a atacat pe premierul Emil Boc, pe care îl consideră inferior vicepremierului Dan Nica. "Ce, Emil Boc e mai capabil decât Dan Nica? Ţâşt-băşt-ul ăsta! Am ajuns să ne dea lecţii!", a spus vicepreşedintele PSD în cadrul discuţiilor de la Turnu Măgurele, citat de Mediafax.

Tirul lui Dragnea nu i-a ocolit nici pe miniştrii democrat-liberali. "Era tâmpitul ăsta de Berceanu la o întâlnire a Coaliţiei: Noi n-avem probleme cu seceta în România! Hai să-mi arătaţi şi mie!". În spatele uşilor închise, Dragnea s-a referit şi la miniştrii Internelor şi Finanţelor. "Ca şi Blaga! Care vorbeşte când? Numai dimineaţa, că după-amiază are o problemă. Ce, Pogea e mai capabil decât Niţă? Nici nu e comparaţie".

În şedinţa conducerii partidului, Liviu Dragnea, Marian Vanghelie şi Nicuşor Constantinescu au cerut oficial ieşirea PSD de la guvernare. În final, decizia social-democraţilor a fost de a rămâne în executiv, alături de PD-l, cel puţin până la alegerile prezidenţiale.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close