Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Susțin fundația lui Victor Ponta. Este foarte bine că își folosește experiența

Liviu Dragnea: Susțin fundația lui Victor Ponta. Este foarte bine că își folosește experiența

de S.T.    |    15 Ian 2016   •   17:17

Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Piatra Neamț, că susține inițiativa lui Victor Ponta de a-și crea o fundație.

"M-am uitat cu atenție în toată această săptămână și am comunicat foarte mult, aproape în fiecare zi, în această săptămână, cu Victor Ponta. Nu putem spune că ne-am amuzat, pentru că nu e în regulă. S-a plecat de la o știre falsă, neasumată, pentru că nu avem nici un fel de problemă cu fundația pentru care și-o înființează și sper să fie aprobată de instanță. Eu l-am încurajat și îl încurajeze să meargă mai departe cu această fundație. Nu poate face ceva rău ci ceva bine pentru că are foarte multă experiență acumulată și multe cunoștințe în țările din jurul României', a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a adăugat că nu a primit invitația de a se înscrie în fundație, dar a arătat că a glumit cu Victor Ponta pe această temă și i-a spus că vine dacă există o funcție de președinte executiv.

"Am avut și am în continuare relații de prietenie cu Victor ca înainte. Am discutat dacă poate veni la Comitetul Executiv de sâmbătă, de la Piatra Neamț, dar a spus că nu poate veni. Ne vom vedea săptămâna viitoare și ne vom întâlni din ce în ce mai mult acum, după sărbători. Nu există la nivelul conducerii partidului și cu atât mai puțin în ceea ce mă privește personal o reacție negativă pentru această fundație. Îl încurajez să meargă cu ea mai departe. Sunt social-democrați care s-au înscris în această fundație. Este un lucru bun pe care îl face Victor și este foarte bine că își folosește experiența. Am glumit cu el, dacă ar avea o funcție de președinte executiv m-aș duce. Nu am primit nicio invitație dar voi fi prezent la lansat, dacă voi fi invitat, după ce instanța va aproba înființarea ei", a mai spus Liviu Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea fundatie Victor Ponta
Parteneri
Cunoscută cafenea din București, închisă de ANPC
x close