Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, întrebat dacă mizează pe grațiere. Ce a răspuns șeful PSD

Liviu Dragnea, întrebat dacă mizează pe grațiere. Ce a răspuns șeful PSD

Liviu Dragnea, întrebat dacă mizează pe grațiere. Ce a răspuns șeful PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    31 Ian 2017   •   10:03

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marți, după ce procesul a fost amânat, că nu mizează pe o grațiere, având în vedere celebra ordonanță.

Întrebat de presă dacă mizează pe faptul că va fi grațiat, având în vedere ordonanța care a iscat scandal și proteste, Dragnea a negat categoric acest aspect.

”Ce grațiere să mă ajute? Nicio grațiere nu mă ajută. Eu n-am auzit de la Guvern că vrea să dezincrimineze abuzul în serviciu. În plus, știu că avem o Curte Constituțională”, a răspuns Liviu Dragnea.

În ce privește procesul, șeful PSD a reiterat faptul că dosarul este bazat pe ”mărturii mincinoase” și vrea să aducă martori pentru a fi audiați din nou.

”Asta e România, patria denunțurilor. Dacă e să dea ordonanță, treaba lor. Deocamdată am văzut scandal pe intenții, am văzut și o dezbatere publică. E problema lor cum vor promova”, a răspuns șeful PSD, Liviu Dragnea.

Marți a fost primul termen în dosarul în care Dragnea este acuzat de procurorii DNA de instigare la abuz în serviciu şi fals intelectual.

Potrivit DNA, Liviu Dragnea ar fi determinat-o pe şefa Direcţiei de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Teleorman să menţină în funcţie şi să plătească două persoane, deşi acestea n-au fost văzute aproape niciodată la serviciu.

Faptele s-ar fi petrecut în perioada în care actualul lider PSD era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea gratiere Sorin Grindeanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close