Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, ironie la adresa lui Klaus Iohannis: „Am avut o discuţie foarte lungă, de vreo 30 de secunde”

Liviu Dragnea, ironie la adresa lui Klaus Iohannis: „Am avut o discuţie foarte lungă, de vreo 30 de secunde”

Liviu Dragnea, ironie la adresa lui Klaus Iohannis: „Am avut o discuţie foarte lungă, de vreo 30 de secunde”
Sursa foto: Foto: presidency.ro
28 Feb 2017   •   20:12

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că s-a salutat "civilizat" marţi cu preşedintele Klaus Iohannis, iar la învestirea noilor miniştri a avut cu acesta o discuţie de vreo 30 de secunde.

"Azi (marţi - n.r.), cu preşedintele Iohannis am dat mâna, ne-am salutat civilizat înainte de bilanţul MApN. După bilanţ nu am mai apucat să ne vedem pentru că a plecat foarte repede. Asta a fost tot", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă la Palatul Cotroceni, după învestirea celor patru noi miniştri, a vorbit cu Iohannis despre referendum, Dragnea a spus că acea discuţie a avut 30 de secunde.

"La Palatul Cotroceni, după învestirea acelor patru miniştri, am avut o discuţie foarte lungă, de vreo 30 de secunde. I-a spus preşedintele prim-ministrului că susţine ca Guvernul să muncească şi să muncească bine, să pună în practică programul de guvernare. Noi i-am spus că suntem deschişi la colaborare. În cele 30 de secunde, cât poţi vorbi...", a menţionat Dragnea.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close