Antena 3 CNN Politică Încă o demisie din vârful PNL: ”Voi continua pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine!”

Încă o demisie din vârful PNL: ”Voi continua pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine!”

Președinta Organizației Județene a Femeilor Liberale Suceava și consilierul județean Cătălina Culipei a demisionat, vineri, din Partidul Național Liberal.

Încă o demisie din vârful PNL: ”Voi continua pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine!”
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    19 Noi 2021   •   14:30

”A venit momentul în care să îmi iau rămas bun de la un proiect pentru care mi-am dedicat toată energia ultimilor ani. Un proiect în care am crezut cu tărie, un proiect care m-a determinat să lupt pentru toate principiile pe care le-am dobândit de-a lungul vieții. Un proiect politic despre care credeam că este drept, despre care credeam că mă reprezintă, pe care l-am propovăduit cu toată puterea mea.

Astăzi, din acel proiect nu mai regăsesc nimic care să mă reprezinte.

Oamenii s-au schimbat, principiile s-au schimbat, valorile, așteptările.

Astăzi, Partidul Național Liberal este un partid care nu mă face mândră, modul de a se lua deciziile mă surprinde, iar faptul că s-a ajuns până la a minți, efectiv, electoratul, m-au determinat să părăsesc acest proiect.

Renunț la Partidul Național Liberal de astăzi, pentru a-mi putea continua toate proiectele pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine”, scrie Laura Cătălina Culipei pe Facebook. 

A venit momentul în care, să îmi iau rămas bun de la un proiect pentru care mi-am dedicat toată energia ultimilor ani....

Publicată de Laura Cătălina Culipei pe Joi, 18 noiembrie 2021

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close