Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: N-am înţeles dacă UDMR critică toată guvernarea sau cu excepţia membrilor săi din Guvern

Liviu Dragnea: N-am înţeles dacă UDMR critică toată guvernarea sau cu excepţia membrilor săi din Guvern

Liviu Dragnea: N-am înţeles dacă UDMR critică toată guvernarea sau cu excepţia membrilor săi din Guvern
29 Sep 2015   •   12:06

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a criticat discursul în plen al liderului UDRM, Kelemen Hunor, care a denunţat "o guvernare foarte proastă", argument care ar fi trebuit să se regăsească în textul moţiunii de cenzură.

"Am constatat fără patimă, în discursul preşedintelui de la UDMR, că ar fi fost mai bine ca textul moţiunii să cuprindă critici la adresa guvernării, care este foarte proastă. În acelaşi timp, au zis ca nu cumva să nu apară răzbunări. Am fost atent. Nu am înţeles dacă atunci când critică guvernarea se referea la toţi cei care sunt în actul guvernării, sau cu excepţia membrilor UDMR care încă ocupă posturi importante în structurile guvernamentale", a declarat Liviu Dragnea.

Şedinţa Parlamentului în care urmează să se dezbată moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta a început, marţi, în prezenţa a 309 parlamentari. Şedinţa este condusă de preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu şi Valeriu Zgonea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Kelemen Hunor Victor Ponta
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close