Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, un nou dosar penal. Fostul lider PSD, cercetat pentru vacanțele exotice alături de Irina și alți prieteni

Liviu Dragnea, un nou dosar penal. Fostul lider PSD, cercetat pentru vacanțele exotice alături de Irina și alți prieteni

Bomba zilei vine de la DNA. Surse politice spun că procurorii îi pregătesc un nou dosar lui Liviu Dragnea. Abia ieşit din închisoare, fostul lider PSD e cercetat pentru vacanțele exotice pe care le-a petrecut alături de iubita sa, dar şi de alţi prieteni. Procurorii bănuiesc ca ar fi folosit banii statului pentru sejururi de lux.

Liviu Dragnea, un nou dosar penal. Fostul lider PSD, cercetat pentru vacanțele exotice alături de Irina și alți prieteni
Sursa foto: hepta
de Mădălina Mihalache    |    31 Aug 2021   •   10:31

În libertate de nici două luni, Liviu Dragnea ar putea sa se confrunte cu al treilea dosar. Surse din conducerea PSD susțin ca DNA a solicitat informații cu privire la mai multe vizite efectuate de Liviu Dragnea în destinații exotice, precum Maldive, Republica Dominicana sau Seychelles.

Fostul președinte PSD ar fi mers, când era la conducerea Partidului Social Democrat, împreună cu Irina, o prietena de-a iubitei sale si alți oameni care nu fac parte din partid, în deplasări externe plătite din banii PSD.

DNA a întrebat actuala conducere a PSD dacă partidul a organizat evenimente politice sau care a fost scopul acelor deplasări.

Liviu Dragnea a ieșit pe 15 iulie din închisoare, după doi ani și două luni executați în dosarul angajărilor fictive. Fostul șef al PSD mai are încă doua dosare pe rol, Tel Drum si vizita pe care a făcut-o în SUA la ceremonia de preluare a mandatului de către fostul președinte SUA, Donald Trump. În acest dosar, Dragnea este trimis în judecată, pe când în dosarul Tel Drum este urmărit penal. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close