Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, ANUNȚ BOMBĂ pentru economia românească!

Liviu Dragnea, ANUNȚ BOMBĂ pentru economia românească!

Liviu Dragnea, ANUNȚ BOMBĂ pentru economia românească!
Sursa foto: Foto: Facebook/Liviu Dragnea
05 Iul 2017   •   11:57

Liviu Dragnea a făcut declarații privind neînțelegerile și tensiunile care au apărut deja între el și premierul Mihai Tudose.

„Există preocupări ale majorităţii parlamentare, ale Guvernului ca toate companiile care lucrează în România să plătească impozitele cinstit şi la nivelul prognozat. Asta nu înseamnă că cele două - trei posibile măsuri nu vor fi discutate. Nu va fi nicio măsură aplicată abrupt decât după ce se vor face analize şi simulări în detaliu. Scoaterea la lumină a unor posibile transferuri de profit, dacă prin acea măsură firmele vor fi afectate, acea măsură nu va fi adoptată. Eu am avut o discuție aplicată cu Mihai Tudose și aseară la o recepție de la Ambasadă și apoi, am vorbit și astăzi, premierul nu a spus decât ce a spus și în ziua investiturii. Dacă ele nu își ating scopul, acele măsuri nu vor fi adoptate. (...)Este greu de crezut că în România au venit doar companiile care nu au făcut profit. Am discutat cu Tăriceanu și punctele de vedere sunt aceleași, au fost zile agitate joi și comunicarea noastră publică nu a fost bine făcută. Și cu taxa de solidaritate va fi făcută o simulare și dacă efectul nu este bun, nu va fi aplicată. Eu am fost foarte explicit. Este o abordare corectă. Suntem deschiși. Facem o analiză serioasă. Toată lumea să aibă de câștigat. Nu vom apilica măsuri care vor face rău”, a declarat Dragnea.

Întrebat despre scandalul din ultima vreme de la DNA, Liviu Dragnea susține că acesta afectează modul cum este percepută justiția. „Ministrul Justiției Tudorel Toader ar trebui să ia măsuri pentru că încrederea românilor în justiție este afectată, nu neapărat în justiţie, în sistemul judiciar în ansamblu. (...) E o stare destul de neplăcută. Un sistem, dacă nu se mai bazează pe încredere, atunci nu mai e eficient", a mai spus liderul PSD.

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close