Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea rămâne şeful campaniei PSD pentru alegerile parlamentare

Liviu Dragnea rămâne şeful campaniei PSD pentru alegerile parlamentare

Liviu Dragnea rămâne şeful campaniei PSD pentru alegerile parlamentare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Sep 2012   •   18:22

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, rămâne şeful de campanie pentru alegerile parlamentare, a anunţat, joi, preşedintele partidului, Victor Ponta.

"De ce faci dosare şefului campaniei USL? În orice caz, aste nu înseamnă o intimidare a noastră pentru 9 decembrie şi o spun de pe acum: Liviu Dragnea va fi în continuare şeful de campanie pentru alegerile parlamentare. Ce e ilegal, că vrei să te organizezi? Mi-aduc aminte că domnul Videanu, în 2009, prezenta public datele din acel sistem", a spus premierul Victor Ponta, joi, la sediul central al USL.

Ponta a adăugat că, în legătură cu acuzaţiile DNA la adresa lui Liviu Dragnea, vrea să creadă că nu se mai fac dosare politice, el precizând că PSD nu este intimidat.

"Vreau să cred că nu se mai fac dosare politice. În orice caz, nu înseamnă intimidarea noastră pentru 9 decembrie", a precizat Ponta.

Joi, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a i se aduce la cunoştinţă că a fost pus sub acuzare în dosarul privind posibile fraude la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, din 29 iulie.





×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close