Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, reacție la atacurile lui Klaus Iohannis: ”Președintele urăște România”

Liviu Dragnea, reacție la atacurile lui Klaus Iohannis: ”Președintele urăște România”

Liviu Dragnea, reacție la atacurile lui Klaus Iohannis: ”Președintele urăște România”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
19 Mai 2019   •   18:57

Liderul social-democraților a precizat duminică la Târgoviște, în exclusivitate pentru Antena 3, că România are o creștere economică organică, care se resimte în rândul electoratului, în ciuda unor eforturi ale altor partide parlamentare de a spune altceva și de a promova un mesaj negativ cu privire la evoluția României. 

Persoana președintelui Klaus Iohannis a fost identificată de Liviu Dragnea, ca persoana cea mai vocală cu privire la toate aceste aspecte.

”România anului 2018 în date statistice INS și Eurostat – peste 5 % creștere economică a doua în Uniunea Europeană. Pentriu o part din informative este preferabil să ia o infomrație de la cel care țipă mia mult, pentur altă populație contează realitatea. Vrei să trăiești mai bine să ai în țara ta produse românești, sănătoase atunci votezi cu cei care fac asta. Dacă vrei instabiltate votezi cu Klaus Iohannis. Mulți au început să simtă această creștere în buzunarul lor și să aibă încredere în acțiunile guvernului”, a precizat Liviu Dragnea. 

„Iohannis ar vrea să ajungă din partidele securiste, el vrea să meargă niște europarlamentari care să se facă preș la stăpânii lui din Europa, europarlamentari care au votat împotriva României. Noi vrem ca la Bruxelles să meargă europarlamentari patrioți care nu pot fi minițiți. care să moară în mână cu adevărul”, a declarat liderul PSD.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale Liviu Dragnea a precizat că are de gând să nu mai fie ales Președinte Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Targoviste Klaus Iohannis
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close