Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, replică dură pentru Marian Oprișan

Liviu Dragnea, replică dură pentru Marian Oprișan

Liviu Dragnea, replică dură pentru Marian Oprișan
Sursa foto: foto: captura Antena 3
20 Feb 2019   •   08:06

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marţi seara că nu este de acord cu liderul organizaţiei Vrancea, Marian Oprişan, care a afirmat despre el că "mai face din când în când pe stăpânul partidului". 

"Da, am auzit şi eu. Nu-s de acord cu ce spune el. (...) Oamenii îşi mai schimbă părerea", a spus Dragnea. 

În ceea ce priveşte organizarea unui congres al partidului în acest an, liderul PSD a apreciat că aceasta este inoportună, dar că vor exista discuţii pe acest subiect. 

"O să discutăm despre asta. (...) Cred că este total inoportun să vorbim despre aşa ceva astăzi şi nu este numai părerea mea, este şi părerea cred că aproape a tuturor, cu două trei excepţii, că nu trebuie să discutăm despre asta. (...) Fiind un an cu campanie prezidenţială, de obicei partidele în timpul campaniei se ocupă de prezidenţiale şi nimeni nu s-a gândit la asta niciodată şi toată lumea consideră că nu este oportun să discutăm acum despre asta, pentru că sfârşitul anului nu este acum. (...) Rămâne să mai discutăm", a declarat el. 

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a afirmat marţi că are o relaţie principială şi instituţională cu preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea, care "mai face şi el din când în când pe stăpânul partidului". 

Întrebat la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD cine se crede stăpânul partidului, Oprişan a spus: "Unii se mai cred stăpâni, dar PSD este cel mai puternic partid din România, funcţionează bine, Guvernul îşi face treaba în sprijinul şi în favoarea românilor". 

La insistenţele jurnaliştilor, dacă Liviu Dragnea este cel care se crede "stăpânul PSD", Marian Oprişan a răspuns că "mai greşeşte şi el din când în când, dar e băiat bun".

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Marian Oprisan
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close