Antena 3 CNN Politică Patru inculpați din dosarul lui Dragnea și-au recunoscut vinovăția. Cum a reacționat șeful PSD când i s-a propus recunoașterea faptelor

Patru inculpați din dosarul lui Dragnea și-au recunoscut vinovăția. Cum a reacționat șeful PSD când i s-a propus recunoașterea faptelor

Patru inculpați din dosarul lui Dragnea și-au recunoscut vinovăția. Cum a reacționat șeful PSD când i s-a propus recunoașterea faptelor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Feb 2017   •   10:05

UPDATE 10.05 - Judecătorii i-au propus lui Liviu Dragnea procedura simplificată, potrivit unor informații obținute de Antena 3, ceea ce înseamnă recunoașterea faptelor și avantajul de a beneficia de o reducere a pedepsei.

Șeful PSD ar fi refuzat, spunând că el se simte nevinovat și va dovedi acest lucru.

Patru dintre inculpații din acest dosar au recurs la această soluție, pentru a beneficia de o reducere cu o treime a pedepsei.

Întrebat dacă faptul că două angajate ale Protecției Copilului Teleorman și-au recunoscut vinovăția îi complicăsituția, Dragnea a negat acest lucru.

”E problema lor, nu schimbă cu nimic situația, nici atitudinea mea. Acest dosar se bazează pe două-trei declarații, pentru care eu o să aduc martori care nu au fost la Parchet. Dosarul se bazează pe mprturii mincinoase”, a spus șeful Camerei Deputailor, Liviu Dragnea, marți, la Instanța supremă.

Fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, nu a venit la termenul de marți.

Următorul termen în dosar a fost stabilit pentru 28 martie.

UPDATE 09.00 - Președintele PSD, Liviu Dragnea, a sosit la Curtea supremă, însă nu a fosta rezervat în declarații, spunând că va vorbi la ieșire.

----------------------------

Știrea inițială 08.12

Liviu Dragnea şi fosta sa soţie Bombonica Prodana se întâlnesc marți, de ziua îndrăgostiţilor, în faţa judecătorilor de la Instanţa Supremă.

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au amânat pentru astăzi primul termen pe fond în dosarul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu alături de alte persoane, printre care şi fosta sa soţie. 

Dragnea este acuzat de procurori de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

×
Subiecte în articol: proces Liviu Dragnea
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close