Antena 3 CNN Politică Liviu Pop: Prioritatea zero este legată de examenele naţionale şi de bacalaureat

Liviu Pop: Prioritatea zero este legată de examenele naţionale şi de bacalaureat

Liviu Pop: Prioritatea zero este legată de examenele naţionale şi de bacalaureat
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    16 Mai 2012   •   12:48

Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că în perioada scurtă a mandatului său la conducerea ministerului, prioritatea zero este legată de examenele naţionale şi de bacalaureat.

"Prioritatea zero este cea legată de examenele naţionale şi de bacalaureat. Termenele sunt foarte scurte, unele chiar întârziate. Nu vreau să caut vinovaţi, vreau ca examenele să se desfăşoare corect, legal şi în termen", a spus Liviu Pop.

Liviu Pop a precizat că Ministerul Educaţiei va lucra 24 de ore din 24 şi până vineri va avea o situaţie clară în ceea ce priveşte organizarea examenelor.

"Ordinele de ministru privind organizarea examenelor rămân în vigoare, nu vor fi modificări. Supravegherea video face parte din aceste ordine, o vom menţine aşa cum este prevăzută în ordinele de ministru", a mai spus Liviu Pop.



Premierul Victor Ponta a anunţat, marţi, că Ioan Mang a solicitat să fie eliberat din postul de ministru al Educaţiei, cerere pe care a acceptat-o pentru a-i permite acestuia ca, fără presiunea portofoliului, să "restabilească adevărul" în urma acuzaţiilor de plagiat.

Interimatul la conducerea ministerului este asigurat de către ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, urmând ca în termenul legal de 45 zile să fie nominalizat un alt ministru.

×
Subiecte în articol: liviu pop interimat
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close