Antena 3 Politică Lovitură dură pentru Nicușor Dan, înainte de alegeri

Lovitură dură pentru Nicușor Dan, înainte de alegeri

de Gabriel Dano    |    08 Aug 2020   •   08:10
Lovitură dură pentru Nicușor Dan, înainte de alegeri

Lovitură pentru candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan. Semnul său electoral a fost respins de Biroul Electoral Central. De asemenea, BEC a respins cererile de înregistrare a semnelor electorale la alegerile locale și în cazul candidaților independenți Dan Cristian Popescu, Gheorghe Man şi Lucian-Tiberiu Bodea l

„Biroul Electoral Central respinge cererea privind înregistrarea semnului electoral al domnului Nicuşor Dan, candidat independent”, se precizează în hotărârea BEC.

Biroul Electoral Central nu a motivat respingerea semnului electoral al lui Nicușor Dan, însă un motiv ar putea fi faptul că acesta este candidat independent, și nu formațiune politică. Astfel, pe buletinul de vot de la alegerile locale din Capitală, numele lui Nicușor Dan va figura în casetă fără un însemn special.

Două partide au depus cu întârziere cererile de înregistrare a semnelor electorale

De asemenea, BEC a hotărât şi respingerea cererilor de înregistrare a semnelor electorale ale partidului Împreună pentru Moldova şi a Partidului Noua Românie la alegerile locale de pe 27 septembrie, deoarece au fost depuse cu întârziere.

Dreapta a lansat campania de strângere de semnături pentru Nicușor Dan

PNL și USR PLUS au lansat, vineri, campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, într-un eveniment în care acesta i-a întâlnit pe voluntarii care se vor ocupa de strângerea de semnături.

Voluntarii s-au întâlnit vineri după-amiază la Universitate, la „statui”, și au îmbrăcat tricourile branduite cu însemnele candidatului Nicușor Dan peste tricourile cu însemnele de partid.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close