Antena 3 CNN Politică Lovitură pentru PNL! Un senator a trecut în tabăra PSD înainte de moțiunea de cenzură

Lovitură pentru PNL! Un senator a trecut în tabăra PSD înainte de moțiunea de cenzură

Lovitură pentru PNL! Un senator a trecut în tabăra PSD înainte de moțiunea de cenzură
25 Iun 2018   •   17:57

Lovitură pentru PNL înainte de votul pe moțiunea de cenzură! Un senator a trecut la PSD.

Senatoarea PNL Siminica Mirea a trecut la PSD. PNL  mai pierde un parlamentar, cu două zile înainte de dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură la adresa Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

”Există un partid unde libertatea de expresie trebuie să fie principiul fundamental. Acesta este Partidul Național Liberal. Nu complotez în niciun fel împotriva interesului partidului, nu am plecat la ALDE, nu sunt membru PSD! Verificați și din alte surse, iar răspunsul va fi la fel! Avem problemele noastre și nu trebuie să le ascundem! Există o iritare legată de faptul că la putere sunt alții, dar acesta este jocul. Așa cum vă spuneam în 2016, noi am spus adevărul și poate nu am fost destul de convingători, pentru ca oamenii să ne aleagă. Alții au mințit, dar au mințit bine, și vedeți și dumneavoastră care este situația astăzi în țară. Nu trebuie să rămânem în proiecte legate de excluderea unor oameni din partid, nu construiești atunci când dai jos!”, spunea senatoarea PNL, în luna mai, într-un ziar local, scrie Libertatea.

În ultima perioadă, PNL a pierdut mai mulți senatori. Este vorba despre Daniel Zamfir, inițiatorul ”dării în plată” și de senatorul de Cluj Marius Nicoară. Totodată, în luna martie, deputatul Doru Oprişcan a demisionat din Partidul Naţional Liberal.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close