Antena 3 CNN Politică Lucian Bode: "PNL are nevoie de un lider puternic obişnuit să gestioneze lupte dure"

Lucian Bode: "PNL are nevoie de un lider puternic obişnuit să gestioneze lupte dure"

Partidul Național Liberal are nevoie de "un lider puternic care înțelege complexitatea situației, care acționează strategic și care este obișnuit să gestioneze lupte dure", a spus în ședința Consiliului Național al PNL Lucian Bode.

Lucian Bode: "PNL are nevoie de un lider puternic obişnuit să gestioneze lupte dure"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    03 Apr 2022   •   12:33

"Am ajuns într-un punct în care avem de luat decizii importante, decizii cu impact major nu doar pentru azi sau pentru mâine, ci pe termen lung, pentru anul 2024 și mai departe, pentru soarta acestui partid și pentru performanța lui la guvernare. (...) Nu putem merge mai departe fără asumarea unor obiective clare de etapă, care se oferă perspectiva unei consolidări politice de care avem nevoie în aceste vremuri dificile. (...) Partidul Național Liberal ia măsuri corecte la guvernare, dar avem nevoie de o resetare la nivel politic pentru a putea crește cota de încredere în rândul românilor", afirmă Lucian Bode.

El apreciază că "cea mai mare greșeală a unui om politic cu responsabilități de conducere este să lase în planul doi munca de partid, să uite de baza partidului să neglijeze problemele și propunerile venite de jos în sus".

"Nu avem în vedere o altă soluție temporară, ci una solidă care privește orizontul anului 2024, plus următorii patru-cinci ani. Dragi liberali, avem nevoie de un lider puternic care înțelege complexitatea situației, care acționează strategic și care este obișnuit să gestioneze lupte dure. Partidul Național Liberal are nevoie de un lidership adevărat, orientat spre viitor. Avem nevoie de lideri extrem de serioși, onești și riguroși mai ales acum, când întreaga lume ne privește și putem arăta ce înseamnă România în plan extern", conchide Lucian Bode, potrivit Mediafax.

Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur este noul președinte interimar al partidului, iar Lucian Bode a preluat interimar funcția de secretar general al formațiunii, au decis, duminică, liderii BPN. Congresul va fi convocat pe 10 aprilie și va fi organizat la Palatul Parlamentului.

×
Subiecte în articol: Lucian Bode PNL
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close