Antena 3 CNN Politică Lucian Romașcanu, despre Dragnea: ”Sper să nu atace partidul care i-a oferit aproape tot”

Lucian Romașcanu, despre Dragnea: ”Sper să nu atace partidul care i-a oferit aproape tot”

Lucian Romașcanu a comentat o posibilă revenire a lui Liviu Dragnea în politică, după ce în ultimele zile s-a vehiculat faptul că fostul lider PSD își va face propriul partid.

Lucian Romașcanu, despre Dragnea: ”Sper să nu atace partidul care i-a oferit aproape tot”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    31 Aug 2021   •   16:22

Senatorul PSD a dat de înțeles că acest scenariu este posibil, spunând că ”domnul Codrin Ștefănescu este foarte activ și încearcă să strângă oameni”:

„Într-un moment al discuției a venit vorba și despre noi forțe politice care stau să apară și s-a discutat și despre o posibilă apariție pe scena publică a domnului Dragnea. Se pot întâmpla tot felul de lucruri, pot fi nemulțumiți. E domnul Codrin Ștefănescu, care este foarte activ și care încearcă să strângă oameni. Mă rog, e libertate, e democrație, fiecare face ce vrea.

Din punctul meu personal de vedere, sper ca domnul Dragnea să își facă viitorul politic așa cum îl dorește fără să atace totuși partidul care i-a oferit aproape tot, și în consecință vom vedea ce se va întâmpla, dacă se va confirma cu adevărat această știre, dacă vor exista aderenți la platforma respectivă”, a declarat Lucian Romașcanu pentru B1 TV.

Marcel Ciolacu: ”A fost o discuție între colegi”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că a discutat cu colegii despre faptul că Liviu Dragnea îşi va face un partid politic.

„A fost o discuţie între colegi că ar exista această posibilitate”, a declarat Ciolacu, întrebat dacă a discutat în cadrul Consiliului Politic Naţional al formaţiunii despre faptul că Liviu Dragnea îşi face propriul partid.

Mai mult, Ciolacu a susținut că Dragnea nu va rupe din filialele PSD: „Este exclusă această posibilitate.”
 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea PSD Lucian Romașcanu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close