Antena 3 CNN Politică Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii: "PSD la guvernare înseamnă creștere și beneficii pentru oameni!"

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii: "PSD la guvernare înseamnă creștere și beneficii pentru oameni!"

"Performanțele comunicate de INS și prognozele Comisiei Europene confirmă ceea ce se știe deja din istoria economică recentă: PSD la guvernare înseamnă creștere și beneficii pentru oameni!", spune Lucian Romaşcanu.

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii: "PSD la guvernare înseamnă creștere și beneficii pentru oameni!"
Sursa foto: Lucian Romaşcanu/Facebook
de Georgiana Adam    |    14 Iul 2022   •   21:56

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, unde a vorbit despre măsurile iniţiate de PSD, care au dus la relansarea creşterii economice.

"Intrarea la guvernare a PSD a însemnat un aport major de profesionalism concretizat în masuri care au dus la relansarea creșterii economice.

Performanțele comunicate de INS și prognozele Comisiei Europene confirmă ceea ce se știe deja din istoria economică recentă: PSD la guvernare înseamnă creștere și beneficii pentru oameni! 

Am să-l citez pe colegul meu, ministrul performant al finanțelor, Adrian Câciu:

„Comisia Europeană confirmă că măsurile de sprijin pentru populație și firme propuse de PSD și adoptate de Guvern ajută economia României să treacă cu bine de acest an complicat! În noua prognoză care anunță un avans de la 2,6 la 3,9 pentru creșterea economică a României din 2022, Comisia susține că mult mai importantă decât cifra creșterii economice este pentru noi constatarea că, fără pachetele de sprijin de până acum (ianuarie, aprilie și iulie), situația ar fi fost astăzi cu totul alta.”

Sunt vremuri complicate dar sunt convins că măsurile pe care încercăm să le validăm în coaliție vor putea diminua efectele crizelor suprapuse pe care le avem de înfruntat", a scris Lucian Romaşcanu, într-o postare pe Facebook.

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close