Antena 3 Politică Ludovic Orban, atac dur la Liviu Dragnea: „Să o ţină acasă pe Dăncilă”

Ludovic Orban, atac dur la Liviu Dragnea: „Să o ţină acasă pe Dăncilă”

26 Iul 2018   •   15:24
Ludovic Orban, atac dur la Liviu Dragnea: „Să o ţină acasă pe Dăncilă”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îi cere liderului social-democrat, Liviu Dragnea, să o "ţină acasă" pe premierul Viorica Dăncilă după gafa "monumentală" comisă în Muntenegru, când a confundat capitala acestei ţări cu cea a Kosovo.

"Îi solicit lui Dragnea să o ţină acasă pe Dăncilă, pentru că, dacă o mai lasă să umble liberă prin lume, va ajunge un pericol public la adresa relaţiilor internaţionale ale României. Că mai face câte o gafă în faţa Parlamentului sau într-o anumită emisiune televizată îi mai putem trece cu vederea incapacitatea ei de a citi textele care îi sunt puse la dispoziţie sau necunoaşterea limbii române. Dacă este lăsată, însă, să umble liberă prin lume riscă să dinamiteze foarte multe relaţii internaţionale ale României", a spus Orban, joi, într-o conferinţă de presă.

El a catalogat drept "monumentală" gafa făcută de premier în Muntenegru.

"Gafa monumentală comisă în vizita în Muntenegru nu poate fi tratată la capitolul râsete şi trecem mai departe. E inadmisibil atunci când te deplasezi într-o ţară străină să nu cunoşti ca şi prim-ministru numele capitalei ţării în care te deplasezi şi mai mult decât atât să confuzi capitala ţării în care eşti în vizită oficială cu capitala unei alte ţări, iar în cazul Pristina şi Kosovo este vorba de o ţară pe care România nu a recunoscut-o, lucru care agravează şi mai mult gafa monumentală comisă de premierul Dăncilă. Cel mai bine şi pentru Dăncilă şi pentru România ar fi ca Dăncilă să plece de la Palatul Victoria, dar mă îndoiesc că Dragnea se poate dispensa în acest moment de această slugă care execută prosteşte toate comenzile ticăloase", a adăugat liderul PNL.

Sursă: Agerpres
×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close