Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Colegii mei au fost agresaţi de oameni care trăiesc la periferia societăţii

Ludovic Orban: Colegii mei au fost agresaţi de oameni care trăiesc la periferia societăţii

Ludovic Orban: Colegii mei au fost agresaţi de oameni care trăiesc la periferia societăţii
07 Noi 2008   •   20:54

"Deşi sunt un om trecut prin viaţă această întâmplare îmi va rămâne în minte multă vreme de acuma. Oamenii mei sunt educaţi şi civilizaţi şi nu au avut niciodată probleme cu legea. Ei bine, erau desfiguraţi, plini de sânge şi pe faţă şi pe pelerine, chiar şi dupa sosirea mea agresorii încercau să-i lovească. Am încercat să-i apăr, s-au grupat în spatele meu?, a declarat vineri seară Ludovic Orban, la Ştirea Zilei.
Membrii Partidului Naţional Liberal au fost implicaţi joi seară într-un incident în urma căruia mai mulţi dintre ei au fost agresaţi de reprezentanţii Partidului Noua Generaţie, pe şoseaua Iancului.
?Aici e vorba de o bătălie între oameni civilizaţi, educaţi şi unii care sunt obişnuiti să facă acest lucru, ancheta va dovedi că sunt oameni care trăiesc la periferia societăţii?, a spus Orban.
Acesta a continuat povestea celor întâmplate joi seară precizând că ?până şi în momentul sosirii a şase echipaje de politie, când un coleg de-al meu a încercat să-l identifice pe unul dintre agresori, acesta a sărit la colegul meu şi l-a lovit, poliţia a intervenit repede, dar asta demonstrează că ei nu au respect pentru lege şi poliţie, dacă poliţia nu intervenea, mai aveam puţin şi mă loveau şi pe mine?, a precizat Ludovic Orban.
În opinia ministrului ?e vorba despre o dispută între nişte oameni civilizaţi bătuţi de persoane certate cu legea, iar armele folosite de aceşti indivizi demonstrează că ei sunt obişnuiţi să le folosească?.
Adrian Robu, unul dintre tinerii PNL-işti care au fost bătuţi joi seară, a povestit în cadrul unei conferinţe de presă, că se afla într-un parc de pe şoseaua Iancului împreună cu alţi trei colegi, când au fost abordaţi de un bărbat, care s-a recomandat ca fiind reprezentant al PNG. Acesta s-a arătat deranjat de prezenţa liberalilor şi i-a ameninţat pe aceştia cu un aparat electroşoc, după care a plecat.
La scurt timp, în zonă au apărut un grup de şase indivizi care au intervenit direct şi în forţă, agresând fizic reprezentanţii liberali, care au chemat poliţia.
Incidentele nu s-au încheiat însă aici. După ce fiecare dintre părţi a dat declaraţiile necesare poliţiei, membrii PNL au revenit la sediul de campanie unde au primit un apel telefonic din partea unei simpatizante care îi informa că un banner electoral al PNL-ului, situat în aceeaşi intersecţie unde a avut loc primul incident, este tăiat de adversarii politici. Când au ajuns la locul semnalat, liberalii au remarcat mai multe persoane care deteriorau însemnele electorale, pe care i-au urmărit cu maşina până pe strada Ritmului.
Odată ajunşi aici, au coborât din maşini şi au fost întâmpinaţi cu pumni şi aparate electroşoc. La locul incidentului a sosit şi Ludovic Orban, urmat la scurt timp de reprezentanţii poliţiei, care au reuşit să calmeze spiritele. În urma incidentelor două persoane au ajuns la spital, necesitând îngrijiri medicale.
CITIŢI ŞI: PNL FACE APEL LA ÎNCETARE VIOLENŢEI ÎN CAMPANIE. PNG SE CONSIDERĂ VICTIMĂ
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban agresiune PNL
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close