Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, decizie de ultimă oră! Cine va fi candidatul PNL la Primăria Capitalei. A surprins pe toată lumea

Ludovic Orban, decizie de ultimă oră! Cine va fi candidatul PNL la Primăria Capitalei. A surprins pe toată lumea

Ludovic Orban a venit cu o serie de precizări surprinzătoare. În contextul zvonurilor potrivit cărora Rareș Bogdan ar putea fi candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, premierul a ținut să tranșeze lucrurile odată pentru totdeauna.

Ludovic Orban, decizie de ultimă oră! Cine va fi candidatul PNL la Primăria Capitalei. A surprins pe toată lumea
29 Iun 2020   •   14:36

„Am luat decizia foarte clară: Nicușor Dan este candidatul PNL, candidat care e sprijinit și de partenerii noștri. De altfel, acest lucru este clar, limpede. Trebuie să știți că Nicușor Dan are capacitatea de a câștiga Primăria Capitalei și, ceea ce mă interesează pe mine, cunoaște problemele Bucureștiului și are soluțiile pentru a rezolva problemele bucureștenilor”, a spus, luni, Ludovic Orban după ce a ieșit de la Adunarea membrilor Coaliției pentru Dezvoltarea României.

„Din punctul nostru de vedere, este vital pentru București să se producă o schimbare profundă”, a subliniat premierul.

„Toate speculațiile care apar pe surse sunt, de fapt, lansate de cei cărora a început să le fugă pământul de sub picioare după decizia pe care am luat-o de a-l sprijini pe Nicușor Dan”, a adăugat Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Nicușor Dan

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close