Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, despre adevăratul motiv pentru care candidează la președinția PNL: „Partidul are nevoie de caracter”

Ludovic Orban, despre adevăratul motiv pentru care candidează la președinția PNL: „Partidul are nevoie de caracter”

Ludovic Orban, despre adevăratul motiv pentru care candidează la președinția PNL: „Partidul are nevoie de caracter”
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Apr 2017   •   15:25

Conducerea PNL va trebui să înveţe din nou să îşi asculte şi să îşi respecte membrii de partid, a afirmat liberalul Ludovic Orban, duminică, la Piatra Neamţ.

''Este o vorbă care spune 'unde nu-i cap, vai de picioare'. Din fericire, în PNL au început alegerile. Din fericire, membrii PNL sunt chemaţi să ia destinul partidului în mâna lor. (...) Candidez la funcţia de preşedinte al PNL nu pentru glorie personală, nu pentru a câştiga avantaje în plan personal, ci dintr-un profund sentiment de datorie morală faţă de PNL. Sunt unul dintre membrii PNL care are capacitatea de a oferi Partidului Naţional Liberal ceea ce merită. PNL are nevoie de caracter, de o identitate clară de dreapta, are nevoie în mesajul public de forţă şi credibilitate, de unitate, dar nu clamată ci reală, născută din înţelegerea obiectivelor pe care le avem. PNL mai are nevoie ca decizia în partid să revină membrilor, să nu se mai ia doar în cercuri restrânse la Bucureşti, ci cu participarea fiecărui membru important, a fiecărei organizaţii locale. Conducerea PNL trebuie să înveţe din nou să îşi respecte membrii de partid, să îi asculte, să ţină cont de ceea ce spun membrii, şi mai ales să asigure un cadru în care fiecare să poată face carieră în partid - bazată pe efort, merit şi rezultate'', a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că după data de 17 iunie, când vor avea loc alegerile pentru conducerea partidului, PNL va avea doar două variante: ''în sus sau în jos''.

''Dacă mergeţi pe mâna mea, PNL va merge în sus şi va avea şansa să redevină cu adevărat ceea ce merită să fie, cel mai puternic partid din România'', a susţinut Ludovic Orban.

Liberalul a fost prezent duminică la Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Neamţ.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close