Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Îi solicit premierului să îşi prezinte scuze pentru afirmaţiile făcute de Ioan Rus

Ludovic Orban: Îi solicit premierului să îşi prezinte scuze pentru afirmaţiile făcute de Ioan Rus

Ludovic Orban: Îi solicit premierului să îşi prezinte scuze pentru afirmaţiile făcute de Ioan Rus
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Iun 2015   •   17:35
Ludovic Orban a declarat, joi, de la Palatul Parlamentului, că demisia lui Ioan Rus nu este suficientă şi că acesta ar trebui să fie dat afară din PSD dar şi că partidul trebuie să prezinte scuze oficiale. 
 
"Nu există precedent pentru o declaraţie atât de gravă. Îi solicit premierului să îşi prezinte scuze pentru gravele afirmaţii făcute de ministrul din cabinetul său şi de unul dintre cei mai importanţi lideri din PSD. Şi excluderea acestuia ar fi prea puţin. În cazul în care nu îşi va cere scuze şi nu îl va da afară pe domnul Rus din partid, înseamnă că este de acord cu domnul Rus. Demisia este mult prea puţin. Dacă renunţă la cetăţenia română şi fuge în Burkina Faso cred că ar fi mai potrivit."
 
Orban a adăugat că atitudinea PSD şi UNPR arată doar că moţiunea de cenzură iniţiată de liberali este justificată
 
"Modul în care se comportă PSD şi UNPR arată câtă dreptate avem noi în moţiunea de cenzură. Ne arată că avem dreptate, pentru că Victor Ponta şi Gabi Oprea împiedică exercitarea votului şi pentru proprii membrii de partid. Îşi tratează parlamentarii ca pe oi. Aastăzi, Gabi Oprea şi Victor Ponta arată exact asta. Cât mă priveşte pe mine, noi ne-am exercitat dreptul de vot."
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close