Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, mesaj după alegerile din Republica Moldova: "Cetăţenii au luat o decizie fermă, pro-europeană"

Ludovic Orban, mesaj după alegerile din Republica Moldova: "Cetăţenii au luat o decizie fermă, pro-europeană"

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a transmis un mesaj după aflarea rezultatelor alegerilor parlamentare anticipate desfăşurate astăzi în Republica Moldova.

Ludovic Orban, mesaj după alegerile din Republica Moldova: "Cetăţenii au luat o decizie fermă, pro-europeană"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    11 Iul 2021   •   22:27

Ludovic Orban a salutat victoria Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) - pro-european, la alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova.

"Salut victoria Partidului Acțiune și Solidaritate! Este o veste extraordinară care vine din Republica Moldova, ai cărei cetățeni au luat o decizie fermă, pro-europeană", transmite Ludovic Orban.

El afirmă că decizia organizării alegerilor anticipate s-a dovedit una corectă

"Felicitări președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru decizia organizării alegerilor anticipate, care s-a dovedit una corectă, și pentru determinarea de a crede într-un viitor mai bun pentru toți cetățenii moldoveni. Mă bucură nespus mobilizarea diasporei și hotărârea de a-și face auzită vocea în favoarea compatrioților din Republica Moldova. În calitate de președinte al PNL, am fost și voi rămâne alături de Partidul Acțiune și Solidaritate, față de care mă leagă nu doar apartenența la aceeași familie politică europeană, ci și același atașament pentru un parcurs democratic și pro-occidental al Republicii Moldova", conchide președintele PNL.

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS, proeuropean) a câştigat scrutinul parlamentar din Republica Moldova, conform rezultatelor preliminare ale unui sondaj telefonic efectuat în cursul zilei de duminică de organizaţia WatchDog.MD și de Institutul de Politici Publice, notează Mediafax.

Alegerile parlamentare din Moldova ar fi fost câştigate de Partidul Acţiune şi Solidaritate (pro-european)

Datele sondajului de opinie sunt preliminare, urmând să fie actualizate pe măsură ce sunt centralizate.

Duminică, în Republica Moldova au avut loc alegeri parlamentare anticipate. 11 secții de votare au fost deschise în România.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Republica Moldova
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close