Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Moţiunea PSD e cântecul de lebădă al lui Geoană

Ludovic Orban: Moţiunea PSD e cântecul de lebădă al lui Geoană

Ludovic Orban: Moţiunea PSD e cântecul de lebădă al lui Geoană
30 Aug 2007   •   21:35

?Lansarea ideii acestei moţiuni de cenzură este cântecul de lebădă al lui Mircea Geoană, care nu are cum să iasă bine din această aventură?, a declarat vicepreşedintele PNL Ludovic Orban. Prezent la Şcoala de vară a tinerilor liberali, Orban a oferit şi o explicaţie pentru ceea ce se va întâmpla. ?Dacă nu trece (moţiunea, n.r.), e eşecul lui personal. Dacă trece şi nu va fi nominalizat premier şi PSD nu va fi partidul de guvernământ, iar va fi eşecul lui personal. Cine i-a dat ideea asta, cu siguranţă nu-i este prieten lui Geoană?.

Mai mult, Orban a atras atenţia că România s-ar afla în pericolul instaurării unui regim autoritar condus de şeful statului. ?PNL, Guvernul Tăriceanu, reprezintă ultima stavilă în calea unui regim de mână forte, condus de Băsescu - un sistem autoritar de tip personal?.

Liberalul a apreciat că preşedintele României îşi va face guvern din oamenii care-i sunt fideli şi supuşi, dar şi-a exprimat convingerea că parlamentarii nu vor cădea în capcana moţiunii de cenzură.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close