Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, naționalist convins pentru voturi: "Nu pot să mă bat pe o nişă de 15-17% care cuprinde numai publicul ăsta progresist"

Ludovic Orban, naționalist convins pentru voturi: "Nu pot să mă bat pe o nişă de 15-17% care cuprinde numai publicul ăsta progresist"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că partidul pe care îl conduce trebuie să se adreseze electoratului care ”adoră sau simpatizează, vibrează la elemente de doctrină naţională, patriotică, creştină”.

Ludovic Orban, naționalist convins pentru voturi: "Nu pot să mă bat pe o nişă de 15-17% care cuprinde numai publicul ăsta progresist"
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    25 Aug 2021   •   19:45

„La ora actuală există în România aproximativ 65-70% din populaţie care adoră sau simpatizează, vibrează la elemente de doctrină naţională, patriotică, creştină, cu baza conservatoare, cu fundamentele tradiţionale ale societăţii româneşti, satul românesc, şcoala, biserica, familia, sunt lucruri fundamentale în dezvoltarea societăţii româneşti, sunt valori pe care noi trebuie să le apărăm, ca şi partid politic.”

Ludovic Orban consideră că interesul PNL nu trebuie să se îndrept doar către ”nișa de 15-17% care cuprinde numai publicul modern sau progresist”:

„Nu pot să mă bat pe o nişă de 15-17% care cuprinde numai publicul ăsta, să-i zicem, modern sau progresist, în condiţiile în care avem un bazin atât de larg de expunere pe care noi PNL trebuie să îl reprezentăm. Să nu lăsăm PSD-ul mincinos, care a ţinut România pe loc şi care nu a făcut altceva decât să menţină subdezvoltarea României şi statul pe loc în competiţie cu celelalte ţări occidentale, sau alți demagogi care s-au trezit peste noapte şi se bat cu cărămida în piept că sunt naţionalişti. PNL chiar în domeniul ăsta are cu ce se prezenta în faţa oamenilor şi este foarte competitiv. Noi trebuie să analizăm pe lângă electoratul nostru tradiţional, trebuie să vedem bazinul de extindere”.

Ludovic Orban a gasit explicația pentru prăbușirea PNL în sondaje

Președintele PNL, Ludovic Orban, consideră că scăderea în popularitate a partidului în rândul cetățenilor este un efect al imaginii nefavorabile pe care atacurile lui Florin Cîțu la adresa lui o creează.

Ludovic Orban a declarat că cetățenii vor respecta partidul dacă și președintele acestuia este respectat.

„Respectul față de președintele PNL este fundamental, dacă premierul sau altcineva nu respectă președintele PNL, nu poți să ceri cetățenilor români să respecte președintele PNL și partidul PNL în ansamblu”, a declarat acesta, la B1 TV.

Totodată, Ludovic Orban consideră că datorită lui Partidul Național Liberal este ”cel mai puternic partid din România”:

„Președintele PNL trebuie respectat indiferent de cum se numește și cu atât mai mult trebuie respectat un coleg care este președintele PNL, care a adus partidul dintr-o situație de dezagregare și neîncredere într-o situație de partid victorios, de cel mai puternic partid din România, principalul partid de guvernământ”, a afirmat liderul PNL.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close