Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Traian Băsescu este un politcian de tranziţie care s-a îmbogăţit din funcţiile sale

Ludovic Orban: Traian Băsescu este un politcian de tranziţie care s-a îmbogăţit din funcţiile sale

Ludovic Orban: Traian Băsescu este un politcian de tranziţie care s-a îmbogăţit din funcţiile sale
Sursa foto: Stirea Zilei
23 Mar 2009   •   20:44

?Diferenţa dintre Crin Antonescu şi Traian Băsescu este că cel din urmă este un politcian de tranziţie, provenit din zonele obscure care a avut relaţii extrem de strânse cu fosta securitate, politician care se îmbogăţeşte din funcţiile pe care le are, care obţine case, care minte cu neruşinare?, a declarat, luni, Ludovic Orban, în cadrul emisiunii Ştirea Zilei.

Sâmbătă dimineaţă, Ludovic Orban a fost ales prim-vicepreşedinte al PNL, obţinând 947 din voturile delegaţilor la Congresul extraordinar al partidului. Doi dintre contracandidaţii săi, ilfoveanul Marian Petrache şi liderul de Alba Teodor Atanasiu s-au retras după anunţatarea scorului zdrobitor obţinut de Crin Antonescu pentru şefia partidului. Cel de-al patrulea concurent rămas în cursă, băcăuanul Romeo Stavarache, nu a reuşit să contabilizeze decât 354 din voturile delegaţilor.

Ludovic Orban priveşte noua sa funcţie în PNL ca fiind o răspundere de mare importanţă.

?Este o răspundere foarte importantă. Am primit increderea colegilor din PNL şi voi răspunde dând înapoi tot ce este mai bun. Mandatul este foarte clar: câştigarea alegerilor prezidenţiale şi pregătirea viitoarelor alegeri parlamentare astfel încât PNL să revină la conducere, ca cel mai important partid de guvernământ din ţară?, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Potrivit lui Orban, Partidul Naţional Liberal dispune de resurse importante pe care le va pune în valoare în beneficiul românilor. ?Eu cred că PNL are resurse deosebite care pot fi puse în valoare cu o bună organizare, astfel încât să arătăm cetăţenilor români că avem idei, soluţii şi programe?, a mai spus Ludovic Orban.







Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban PNL
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close