Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, un nou atac la adresa USR-PLUS

Ludovic Orban, un nou atac la adresa USR-PLUS

Ludovic Orban trimite noi săgeți către partenerii de guvernare ai liberalilor. Aflat în campanie pentru un nou mandat de președinte al PNL, Orban a reacționat în legătură cu desființarea SIIJ.

Ludovic Orban, un nou atac la adresa USR-PLUS
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    09 Iun 2021   •   19:36

După ce ministrul Justiției, Stelian Ion, a insinuat că lucrurile se mișcă greu în coaliție și nu din vina USR, Orban i-a dat replica.

Fostul premier susține că obiectivul PNL este de a adopta până la sfârşitul sesiunii parlamentare proiectul legii de desfiinţare a Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie. Dar, afirmă Orban, partenerii din coaliția de guvernare nu prea știu ce vor"

„Să se hotărască o dată”, a cerut liderul PNL, potrivit Gândul. Liberalii sunt de acord cu proiectul de desființare a SIIJ şi în forma Guvernului, şi cu cea adoptată în Camera Deputaţilor, ba chiar şi cu alte modificări „de bun simţ”, spune Orban.

„Sigur că ar fi foarte bine să fie adoptat (proiectul de desfiinţare a SIIJ – n.r.), e la Senat acum, nu e la Camera Deputaţilor, până la finalul sesiunii parlamentare. Acesta a fost obiectivul nostru, de altfel, să desfiinţăm Secţia specială până la finalul acestei sesiuni parlamentare. Sunt încrezător că vom găsi o soluţie”, a răspuns Orban la o întrebare referitoare la desființarea SIIJ.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban PNL
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close