Antena 3 Politică Ludovic Orban: ”Am votat împotriva acestui guvern al trădării”

Ludovic Orban: ”Am votat împotriva acestui guvern al trădării”

de Andreea Cigolea    |    25 Noi 2021   •   15:01
Ludovic Orban: ”Am votat împotriva acestui guvern al trădării”
Sursa foto: Antena 3

Ludovic Orban spune că a votat împotriva ”guvernului trădării”. Fostul lider PNL spune că Executivul seamănă ”cu o încropeală făcută fără noimă împotriva oricărei logici politice”.

”Am votat împotriva acestui Guvern al trădării. Acest guvern seamănă cu o întovărășire și cu o încropeală făcută fără noimă împotriva oricărei logici politice.

Acest Guvern va fi incapabil să facă reforme. Acest Guvern nu va face altceva decât să distribuie resursele în mod Subiectiv, discriminatoriu pentru satisfacerea clientelei lacome atât a PSD, cât şi clientelei lacome care s-a format în jurul conducerii PNL”, spune Orban.

El declară că va face o Opoziţie dură, raţională şi cu soluţii.

”Acest Guvern este o sfidare la adresa românilor cinstiţi, de bună credinţă, care şi-au pus încrederea în formaţiunile politice care i-au înşelat. Să le fie rușine foștilor mei colegi care au votat readucerea PSD în Guvern și care au votat ca Marcel Ciolacu să conducă din nou Camera Deputaților”, afirmă Orban.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close