Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu: Decizia de excludere din PSD este nestatutară

Mădălin Voicu: Decizia de excludere din PSD este nestatutară

Mădălin Voicu: Decizia de excludere din PSD este nestatutară
Sursa foto: madalin voicu
08 Mai 2009   •   01:39

Deputatul Mădălin Voicu a susţinut, joi, că decizia de excludere a sa din PSD, anunţată de Marian Vanghelie, este nestatutară, el menţionând că este membru al Consiliului Naţional, că nu a fost invitat la şedinţa în care s-a luat hotărârea şi că filiala Giurgiu este dizolvată.
"Cred că este o eroare pe care a făcut-o domnul Vanghelie , din două motive: în primul rând, un om care urmează să fie exclus dintr-un partid trebuie să fie informat, eventual prezent acolo când se ia această decizie; în al doilea rând, în Giurgiu nu avem organizaţie judeţeană pentru că este dizolvată", a spus Voicu.
El a menţionat totodată că este membru în Consiliul Naţional al PSD şi că ar fi putut fi sancţionat în Comitetul Executiv sau BPN. "Dacă lăsăm frâu liber emoţiilor, atunci sigur că fiecare din noi ia decizii cu cartonaş roşu, ca pe terenul de fotbal", a adăugat deputatul.
Mădălin Voicu a afirmat că aşteaptă să primească o decizie scrisă, spunând că nu ştie în acest moment dacă Marian Vanghelie l-a exclus din organizaţia PSD Giurgiu sau "şi-a imaginat" că îl poate exclude din organizaţia naţională.
"N-am nicio problemă, dacă vor să mă excludă şi au argumente şi consideră că eu merit această sancţiune, să o facă, dar într-un mod statutar, corect, fără să existe fisuri", a continuat el.
Mădălin Voicu a ţinut să precizeze că a fost adus în partid de Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Dan Ioan Popescu.
"N-am fost informat, n-am primit nicio hârtie, decizia este nestatutară, sunt membru al Consiliului Naţional, accept orice discuţie pe argumente în BPN sau în Comitetul Executiv şi atunci se va decide", a subliniat el.


"Pe mine nu poate să mă dea afară din PSD dl. Vanghelie, ci dl. Năstase, dl.Iliescu, care m-au adus sau în cel mai rău caz dl. Geoană care e preşedinte, dar la fel trebuie pusă decizia în discuţie, nu poate să ia o hotărâre cineva cu de la el putere, că nu suntem în comunism?, declara Mădălin Voicu.

?Vrea să creeze o stare de tensiune, suntem în prag de alegeri.... Mi se pare nu numai stângaci, ci şi absurd forma în care a decis dl. Vanghelie să ia această hotărâre", a adăugat el.
El a menţionat că aşteaptă de la conducere să i se spună dacă este exclus sau de la partid, dacă decizia este statutară pentru că nu are încredere în declaraţiile lui Vanghelie. "Nu pot să iau de bună o declaraţie emoţională a lui Marian Vanghelie, >. Dacă mă iau după Vanghelie ar însemna să mă cobor prea mult", a spus deputatul.


Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close