Antena 3 CNN Politică MAFIA retrocedărilor: Harta proprietăţilor lui Gheorghe Stelian

MAFIA retrocedărilor: Harta proprietăţilor lui Gheorghe Stelian

MAFIA retrocedărilor: Harta proprietăţilor lui Gheorghe Stelian
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    13 Mai 2015   •   22:35

Gheorghe Stelin, zis Stelu, "săgeata" lui Dorin Cocoş - fostul soţ al Elenei Udrea -  are o mulţime de proprietăţi, multe din ele luate prin mecanisme dubioase. Cazul lui Stelu a fost prezentat miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

 
Sute de mii de metri pătraţi de teren aparţin lui Gheorghe Stelian, "săgeata" lui Cocoş. Toate aceste suprafeţe au fost sechestrate de DNA, pentru a se putea acoperi astfel un prejudiciu de 60 milioane euro.
 
Gheorghe Stelian a reuşit să facă toate aceste afaceri cu ajutorul ANRP, condus la acea vreme de Crinuţa Dumitrean şi Alina Bica. Gaşca din ANRP lucra numai cu pilele PDL-iştilor. 
 
Astfel, băieţii deştepţi ca Stelu au pus mâna pe drepturi litigioase ale oamenilor de rând, iar apoi s-au îmbogăţit cu zeci de milioane.
 
O parte dintre aceste drepturi litigioase pentru terenuri au fost făcute şi cu complicitatea lui Neculai Onţanu, primarul sectorului 2, care atunci era parte a găştii din care nu lipsea Udrea şi Cocoş.
 
Aşa a reuşit Gheorghe Stelian să încaseze milioane de euro.
 
Mai exact, peste 150 de milioane euro au intrat în buzunarul lui Stelu, potrivit unui raport al Curţii de Conturi. Apoi, Gheorghe Stelian împărţea o parte din bani cu prietenii lui, printre care Crinuţa Dumitrean.
 
În acest mod şi-a creat Stelu un adevărat imperiu imobiliar, beneficiind de tratament preferenţial din partea DNA. Mai mult, el nu a stat nicio oră după gratii.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close