Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Alegerile parlamentare nu se vor putea organiza. Vom ajunge la 3.000 infectări cu COVID-19 pe zi

Marcel Ciolacu: Alegerile parlamentare nu se vor putea organiza. Vom ajunge la 3.000 infectări cu COVID-19 pe zi

Alegerile parlamentare nu vor putea fi organizate din cauza numărului tot mai mare de infectări cu COVID-19, care ar putea ajunge la 2.500 - 3.000 de cazuri pe zi, a declarat Marcel Ciolacu, în exclusivitate, la Antena 3. Liderul PSD a adăugat că PNL va forța totuși organizarea alegerilor și au deja planul făcut pentru acest lucru.

Marcel Ciolacu: Alegerile parlamentare nu se vor putea organiza. Vom ajunge la 3.000 infectări cu COVID-19 pe zi
Sursa foto: Hepta/ Antena 3
de Gabriel Dano    |    01 Oct 2020   •   22:30

"Nu, nu se pot ține alegeri, dar nu-i interesează altceva decât să țină alegerile, să înjure PSD-ul... Cum să ieși, tu, președinte al României în conferință de presă când ai cel mai mare număr de cazuri (...) să ataci PSD de 17 ori, are o obsesie cu PSD-ul, și la sfârșit să le spui românilor să respecte regulile din pandemie, adică să vă spălați pe mâini și să purtați mască? Toate ATI-urile sunt aproape pline.

Lumea va avea o lehamite să mai vină la vot, pentru că nu mai contează ce votează ei, contează cine decide să fie la putere și care este structura Parlamentului. Plus, numărul de infectări. După părerea mea vor depăși 2.500, vor merge spre 3000 de cazuri pe zi și oamenii nu vor mai merge la vot.

Marcel Ciolacu afirmă că PNL are deja planul făcut pentru alegeri. Chiar și așa, liderul PSD afirmă că este posibil ca un proiect privind amânarea alegerilor să fie depus la Parlament.

"Este clar că nu pot fi organizate alegeri, dar ei vor face același lucru pe care l-au făcut și cu pensiile. Vor ataca la CCR proiectul, dacă CCR-ul va da că este constituțional - vă dați seama că nu poate să dea că este constituțional, dar au acest drept de a ataca - căva dura vreo două săptămâni până se va decide, pe urmă președintele are dreptul de a retrimite Parlamentului, iar se votează, iar se trimite și ajungem în 6 decembrie. Au tot jocul făcut”, a spus Marcel Ciolacu, în emisiunea "Subiectiv" moderată de Răzvan Dumitrescu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu COVID-19
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close