Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre anchetarea lui Coldea la DNA: "Să vedem despre ce e vorba. Nu judecăm la televizor oamenii"

Marcel Ciolacu, despre anchetarea lui Coldea la DNA: "Să vedem despre ce e vorba. Nu judecăm la televizor oamenii"

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, cu privire la anchetarea de către DNA a fostului şef executiv al SRI, Florian Coldea, că trebuie ca magistraţii să se pronunţe mai întâi în acest dosar.

Marcel Ciolacu, despre anchetarea lui Coldea la DNA: "Să vedem despre ce e vorba. Nu judecăm la televizor oamenii"
Sursa foto: hepta / Mediafax Foto
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mai 2024   •   23:05

"Nu am comentat niciodată nicio decizie a niciunui magistrat, indiferent dacă vorbim de procurori sau de judecători. (...) Nu-l cunosc pe domnul general Coldea, l-am văzut de maxim două ori în viaţă, nu am avut prilejul. Domnul Coldea a fost şef la SRI parcă pe timpul domnului Băsescu, nu ? (...) Ce-mi doresc, fără să comentez vreo decizie, îmi doresc să nu mai trăim ce am trăit, pentru că întotdeauna trebuie să existe un echilibru.

Şi anumite instituţii ale statului român au fost folosite, într-o perioadă, cumva să pară şi să arate alte lucruri decât priorităţile care erau în România", a declarat Marcel Ciolacu, joi, într-o emisiune la România TV.

Despre varianta ca anchetarea lui Florian Coldea să fie o "manevră electorală", liderul PSD a întrebat: "Dar ce, candidează domnul Coldea la ceva? ".

"Sunt multe poveşti şi în Bucureşti şi în spaţiul public. O să aflăm la un moment dat tot adevărul, dar înţeleg că nu pentru acest lucru a fost chemat la DNA domnul Coldea. Haideţi să vedem deciziile magistraţilor, să vedem despre ce e vorba. Nu judecăm la televizor oamenii", a declarat Ciolacu, scrie Mediafax.

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, s-a prezentat la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde este audiat de mai bine de 10 ore.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cine e Babasha, manelistul care a împărțit țara în două
x close