Antena 3 CNN Politică Şeful PSD, atac direct la Dragnea: "Să încerci din cauza frustrărilor sau rateurilor să-ţi faci partid, e prea mult"

Şeful PSD, atac direct la Dragnea: "Să încerci din cauza frustrărilor sau rateurilor să-ţi faci partid, e prea mult"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, joi, că vorbeşte cu toți foștii președinți ai PSD, mai puțin cu Liviu Dragnea.

Şeful PSD, atac direct la Dragnea: "Să încerci din cauza frustrărilor sau rateurilor să-ţi faci partid, e prea mult"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    16 Sep 2021   •   15:38

"N-am avut această plăcere nici cât a fost închis și nici după", a spus, joi, liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, potrivit stiripesurse.ro.

Cât despre faptul că Dragnea ar vrea să-şi facă partid, după ce a ieşit din arest, Ciolacu a răspuns cu un atac.

"Ar fi al treilea președinte PSD care și-ar face partid, că și Mircea Geoană și-a făcut un partid, și Victor Ponta. Dacă doi n-au reușit, încearcă și al treilea, poate reușește", a replicat Ciolacu.

"Să încerci din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri alea tale să vii să anunți că îți creezi un partid mi se pare mult. Eu nu am să fac sub nicio formă acest lucru indiferent ce se va întâmpla. 

Cu toții suntem trecători în funcții. La un moment dat ori faci tu un pas înapoi când simți că tragi partidul în jos, ori atunci partidul funcționează organic, se cuplează oamenii și te schimbă", a mai spus Marcel Ciolacu.
 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Liviu Dragnea partid
Parteneri
Cunoscută cafenea din București, închisă de ANPC
x close