Marcel Ciolacu: ”Îl avertizez pe Iohannis! Să ia aminte că nu îi vom lăsa!”

de Laura Dinu    |    08 Ian 2021   •   12:30
Marcel Ciolacu: ”Îl avertizez pe Iohannis! Să ia aminte că nu îi vom lăsa!” Hepta

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi solicită președintelui Klaus Iohannis să ceară „imperativ” ca Guvernul să nu vândă pe nimic companiile românești: „Să nu fie părtaș la acest furt”.

”Iohannis trebuie să facă un singur lucru la șueta anticonstituțională cu miniștrii de la Cotroceni: să ceară imperativ ca acest Guvern să nu vândă pe nimic companiile românești!

Timp de un an am nu am permis ca acest Guvern de dreapta care a dus România în faliment să vândă tot din casă! Ne-am bătut cu ei în Parlament și am reușit să stopăm vânzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC și Aeroporturi București.

Acum însă, pentru că știe că în curând nu-l va mai împrumuta nimeni, Cîțu vrea să dea un nou asalt asupra avuției naționale și să treacă peste legea PSD care îl bloca să vândă activele în plină criză sanitară și economică.

10 miliarde de euro și aproape 18.000 de salariați. Aceasta este miza lui Cîțu!

Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaș la acest furt! Și să ia aminte că nici acum nu-i vom lăsa!”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

 

Iohannis trebuie să facă un singur lucru la șueta anticonstituțională cu miniștrii de la Cotroceni: să ceară imperativ...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 8 ianuarie 2021
Parteneri
x close