Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre demiterea conducerii Consiliului Concurenței: "Nu și-a făcut treaba"

Marcel Ciolacu, despre demiterea conducerii Consiliului Concurenței: "Nu și-a făcut treaba"

Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost întrebat astăzi dacă se impune o demitere a conducerii Consiliului Concurenței. Acesta a declarat că instituția nu și-a făcut treaba și că o decizie se va lua în perioada următoare.

Marcel Ciolacu, despre demiterea conducerii Consiliului Concurenței: "Nu și-a făcut treaba"
Sursa foto: Facebook/ Partidul Social Democrat
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iun 2022   •   13:13

"Nu m-am răzgândit. Vom vedea și veți vedea în perioada următoare ce decizii vom lua. Eu v-am spus că din punctul meu de vedere, în acest moment, Consiliul Concurenței nu și-a făcut treaba”, a spus Ciolacu, într-o declarație de presă la sediul PSD.

Marcel Ciolacu la Parlament – 16.06.2022

Declarații de presă susținute de președintele #PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, la Palatul Parlamentului

Posted by Partidul Social Democrat on Thursday, 16 June 2022

"Am scăpat de scumpirile de la gaze și de la energie și necesitatea noastră să ne încălzim pe perioada iernii și ne-am trezit cu niște scumpiri anormale la carburanți, ținând cont că barilul nu s-a scumpit. Va trebui să intervenim pe acest segment. În acest moment strângem toate informațiile necesare pentru a lua o decizie, atât prin Ministerul Finanțelor, cât și prin ANAF", a mai precizat acesta.

În urmă cu două zile, la remarca unui jurnalist, că o anchetă a Consiliului Concurenței durează cinci ani, liderul PSD a afirmat: ”Nu mai bine cei de la Consiliul Concurenței își dau demisia și lasă pe unii să poată face niște anchete în timp real?“.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close