Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre revenirea lui Liviu Dragnea în PSD: "În acest moment, conform statutului, nu"

Marcel Ciolacu, despre revenirea lui Liviu Dragnea în PSD: "În acest moment, conform statutului, nu"

Marcel Ciolacu, președintele PSD, susține că în acest moment, conform statutului, Liviu Dragnea nu poate reveni în PSD.

Marcel Ciolacu, despre revenirea lui Liviu Dragnea în PSD: "În acest moment, conform statutului, nu"
de Claudia Popovici    |    19 Iul 2021   •   23:22

Marcel Ciolacu a precizat luni că se bucură pentru că justiția a luat o decizie corectă şi l-a eliberat pe Liviu Dragnea. Mai mult, el a precizat că crede că, "în acest moment fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, nu își dorește, un scandal fals în interiorul PSD și mai ales cu acel vârf de lance, domnul Codrin Ștefănescu".

„Mă bucur că s-a luat o decizie corectă și a fost eliberat. A avut această pârghie, e o pârghie legală, trebuie să te uiți și la fapte.

Îmi pare rău prin tot ce a trebuit să treacă domnul Liviu Dragnea ca om”, a spus Marcel Ciolacu, referitor la Liviu Dragnea, la RomâniaTV.

Întrebat dacă Liviu Dragnea mai este considerat membru al partidului PSD, Marcel Ciolacu a răspuns:

„În acest moment nu mai este membru de partid. Nu, nu e vorba de o hotărâre, în statut este prevăzut un astfel de lucru, în momentul în care ești condamnat automat nu mai ești membru de partid”.

Întrebat, de asemenea, dacă este posibilă o revenire a lui Dragnea în PSD, Marcel Ciolacu a spus că în acest moment nu este posibil acest lucru: „În acest moment, conform statutului, nu”.

Liderul social-democrat a admis că după expirarea termenului de încercare, Liviu Dragnea va putea reveni în PSD:

„Pe urmă, categoric da, se poate. E dreptul fiecăruia, nu facem condamnări pe viață”.

Mai mult, Ciolacu susține că nu a comunicat cu Liviu Dragnea de la eliberarea acestuia.

„Eu nu cred că Liviu Dragnea își dorește în acest moment un scandal fals în interiorul PSD și mai ales cu acel vârf de lance, domnul Codrin Ștefănescu. Cred că domnul Dragnea nu își dorește să astupe acuma toată incompetența guvernamentală și hoțiile pe care le fac în acest moment actualii guvernanți”, a mai spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Liviu Dragnea PSD
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close