Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, dezvăluiri din interiorul PSD

Marcel Ciolacu, dezvăluiri din interiorul PSD

Marcel Ciolacu, dezvăluiri din interiorul PSD
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu/ Facebook
30 Mai 2019   •   22:11

”Așteptăm să vedem cum se comportă noul președinte ales al Camerei şi ce influență va avea asupra procesului de legiferare.”, a fost prima replică a lui Klaus Iohannis, după ce Marcel Ciolacu i-a luat locul lui Liviu Dragnea la șefia Camerei Deputaților.

”Mesajul transmis de mine e că o să fac tot ce ține de mine să intrăm în normalitate, în dialog.”, l-a asigurat Ciolacu, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, unde a vorbit și despre cea mai mare problemă a social-democraților.

Rămași fără președinte și conduși de Viorica Dăncilă, social-democrații trebuie să facă un Congres, unde să își aleagă și viitorul președinte, dar și pe cine vor arunca în competiția pentru Palatul Cotroceni. Pentru a-și alege președintele, trebuie schimbat statutul PSD, care prevede că viitorul șef trebuie votat de toți cei aproape 600.000 de membri ai formațiunii.

”Vom avea un Congres cel puțin pentru desemnarea candidatului la prezidențiale. Trebuie să facem o modificare a statutului ca să putem alege un președinte. Eu cred că e oportună o modificare. Agenda partidului o face CEX. Trebuie să reconectăm la familia social-democrată europeană.”, a spus Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close