Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Exclus ca PSD să voteze un guvern minoritar PNL. Actualul Parlament nu mai reflectă realitatea”

Marcel Ciolacu: ”Exclus ca PSD să voteze un guvern minoritar PNL. Actualul Parlament nu mai reflectă realitatea”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că este exclus ca social-democrații să voteze un guvern minoritar PNL, precizând că militează ori pentru un guvern minoritar PSD, ori pentru un guvern minoritar USR, ori pentru alegeri anticipate.

Marcel Ciolacu: ”Exclus ca PSD să voteze un guvern minoritar PNL. Actualul Parlament nu mai reflectă realitatea”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    28 Iul 2021   •   23:29

Marcel Ciolacu a fost întrebat ce ar face dacă în toamnă USR va fi exclus din coaliția de guvernare, iar acesta a răspuns că aceasta nu este problema PSD, ci a președintelui Klaus Iohannis.

”Este exclus ca Partidul Social Democrat să voteze un guvern minoritar PNL. Sunt soluţii, există guverne minoritare, poate să fie guvern minoritar PSD, poate să fie guvern minoritar USR, pot să fie alegeri anticipate. Vom vedea atunci”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

Liderul PSD a mai fost întrebat și dacă ar susține un guvern minoritar USR, iar acesta a spus că nu s-a luat încă o decizie politică cu privire la USR, dar în privința PNL s-a luat o decizie politică în interiorul partidului.

”Îl anunţ pe domnul preşedinte că după şase luni de la alegerile forţate de către dânsul şi de către domnul Orban, şi cu morţi ascunşi pe care îi raportăm şi acum, actualul Parlament nu mai reflectă realitatea şi opţiunile românilor”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close