Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, la Antena 3: Sunt ferm convins că președintele va respecta Constituția

Marcel Ciolacu, la Antena 3: Sunt ferm convins că președintele va respecta Constituția

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că este convins că președintele Klaus Iohannis va respecta Constituția, subliniind că dacă social-democrații vor demonstra că au majoritatea, șeful statului îl va desemna pe Remus Pricopie premier.

Marcel Ciolacu, la Antena 3: Sunt ferm convins că președintele va respecta Constituția
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Feb 2020   •   21:19

„Înainte de a depune moțiunea atât UDMR, cât și PSD am anunțat că avem o înțelegere politică punctuală pe această moțiune. Eu sunt ferm convins că președintele Klaus Iohannis va respecta Constituția. În cazul în care va exista altă majoritate sunt ferm convins că preșdintele va face desemnarea din respectiva majoritatate”, a precizat liderul PSD într-o Ediție Specială cu Răzvan Dumitrescu și Mihai Gâdea.

Liderul social-democrat a precizat că va demonstra că aceasta majoritate există, prezentând o listă cu cel puțin 233 de parlamentari.

De altfel, Marcel Ciolacu a infirmat categoric că ar fi existat negocieri între PNL, PSD și președinte.

„Mie mi-ar fi rușine să mai cer guvernare după un asemenea scor zdrobitor, 261 de voturi. Până la anticipate e cale lungă. Cum să am o înțelegere cu Ludovic Orban când deja PSD și Pro România vor să demonstreze că au o majoritatea pentru a desemna un prim-ministru”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat miercuri că îl va propune pentru funcţia de premier pe Remus Pricopie, susţinut şi de Pro România.

„Am avut o discuţie cu Victor Ponta şi am decis să mergem împreună cu o singură nominalizare la Cotroceni, în persoana lui Remus Pricopie", a spus Ciolacu la Palatul Parlamentul.

Marcel Ciolacu, la Antena 3: Sunt ferm convins că președintele va respecta Constituția

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close