Antena 3 CNN Politică Ciolacu, la 162 de ani de la Unirea Principatelor: Am avut momente dificile, dar mereu am demonstrat că uniți putem depăși orice obstacole

Ciolacu, la 162 de ani de la Unirea Principatelor: Am avut momente dificile, dar mereu am demonstrat că uniți putem depăși orice obstacole

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, duminică, la 162 de ani de la Unirea Principatelor, că acesta este un moment istoric, pe care românii au datoria să îl onoreze cu mândrie în fiecare an.

Ciolacu, la 162 de ani de la Unirea Principatelor: Am avut momente dificile, dar mereu am demonstrat că uniți putem depăși orice obstacole
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    24 Ian 2021   •   14:30

Ciolacu spune că prin unitate și solidaritate suntem cu toții mai puternici, liderul PSD afirmând că anul acesta vom reuși să învingem definitiv pandemia și să trecem peste toate provocările prilejuite de aceasta.

"Acum 162 de ani se puneau bazele statului român modern prin unirea Moldovei cu Țara Românească, un moment istoric pe care avem datoria să îl onorăm cu mândrie în fiecare an. 

Ciolacu: Am traversat momente dificile, dar mereu am demonstrat că uniți putem depăși orice obstacole

La fel ca și acum, de-a lungul timpului am traversat momente dificile, dar mereu am demonstrat că #uniți putem depăși orice obstacole și putem să ne creăm un viitor mai bun împreună. 

Prin unitate și solidaritate suntem cu toții mai puternici, de aceea sunt convins că anul acesta vom reuși să învingem definitiv pandemia și să trecem peste toate provocările prilejuite de aceasta! 

La mulți ani, români!!!", a transmis, duminică, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Unirea Principatelor

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close