Antena 3 Politică Marcel Ciolacu, un nou atac la Guvernul PNL: "Au furat, au mințit, au distrus economia!"

Marcel Ciolacu, un nou atac la Guvernul PNL: "Au furat, au mințit, au distrus economia!"

de Alin Tarnovschi    |    28 Aug 2020   •   12:30
Marcel Ciolacu, un nou atac la Guvernul PNL: "Au furat, au mințit, au distrus economia!"
Sursa foto: Hepta

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a lansat un nou atac la Guvernul PNL printr-o postare pe Facebook în care îi acuză pe liberali că "au furat, au mințit și au distrus economia".

"Siguranța unei administrații eficiente! Aceasta este miza alegerilor locale! PSD are mii de candidați care și-au demonstrat deja competența și profesionalismul în administrația publică. Sunt oameni de calitate, buni gospodari și specialiști în domeniile lor de activitate!

Traversăm o perioadă grea, atât din punct de vedere sanitar, cât și economic și social. România nu are nevoie de noi experimente. În ultimele nouă luni de zile am văzut cu toții cum acestea au dus România în pragul dezastrului. PNL a guvernat catastrofal România. Au furat. Au mințit. Au distrus economia. Au scăzut nivelul de trai. Și-au bătut joc de copii și pensionari. Nu sunt capabili să administreze eficient nici România și nici comunitățile locale.

Nu se mai poate așa! Românii trebuie să aibă siguranța că cei pe care îi aleg au grijă de sănătatea lor, de educația copiilor lor, de viața lor și dezvoltarea comunității din care fac parte.
Sunt convins că românii le vor acorda încrederea celor care au demonstrat că muncesc cu adevărat pentru ei! Sunt convins că românii vor alege Partidului Social Democrat!

Le urez mult succes tuturor candidaților noștri!", a scris Ciolacu în postarea de pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close