Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, replică pentru Mircea Geoană: "PSD nu va susţine un independent la alegerile prezidenţiale"

Marcel Ciolacu, replică pentru Mircea Geoană: "PSD nu va susţine un independent la alegerile prezidenţiale"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a recţionat după declaraţiile lui Mircea Geoană, potrivit căruia liderii social-democraţi i-ar fi propus să fie candidat la prezidenţiale, sprijinit de PSD.

de Milena Niță    |    13 Feb 2024   •   13:50

Premierul Marcel Ciolacu spune că PSD, partid pe care îl conduce, nu va susține niciodată un independent la alegerile prezidențiale. 

"După ce i-am cerut domnului Mircea Geoană, am plecat şi am sunat-o pe doamna Şoşoacă şi i-am propus să fie premier", a replicat, în glumă, Marcel Ciolacu.

Reacţia premierului vine după ce Mircea Geoană a spus că liderii PSD i-au făcut o vizită și i-au propus să candideze la alegerile prezidenţiale independent, dar cu sprijin PSD.

"Eu nu o să propun. Eu sunt președintele Partidului Social Democrat şi nu știu dacă voi fi candidat sau nu la funcția de președinte. 

În acest moment, vă spun cu toată sinceritatea, că nici măcar nu m-am gândit să fiu candidat. 

Ce vă pot spune cu certitudine, cu inimă de pesedist, de această dată, de membru fondator de 30 și de ani, niciodată PSD-ul și eu personal, nu că nu o să propun, dar nici n-o să-mi treacă prin cap să susțin un independent din partea PSD", a continuat şeful Executivului.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close