Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre PSD şi Liviu Dragnea: "Acest partid nu se va mai întoarce în trecut"

Marcel Ciolacu, despre PSD şi Liviu Dragnea: "Acest partid nu se va mai întoarce în trecut"

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit miercuri seara despre viitorul PSD şi obiectivele partidului. Mai mult el a lansat şi un mesaj pentru susținătorii lui Liviu Dragnea subliniind că social democraţii nu se vor mai întoarce în trecut.

Marcel Ciolacu, despre PSD şi Liviu Dragnea: "Acest partid nu se va mai întoarce în trecut"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    25 Aug 2021   •   23:05

Marcel Ciolacu a precizat că este foarte mândru ce cum a evoluat noul PSD în această perioadă şi a subliniat că este exclus ca social democraţii să se întoarcă în trecut.

”Momentan, vreau să rămân alături de colegii mei, președinte al PSD. Sunt foarte mândru de cum a decurs toată această perioadă în PSD și de acest nou PSD. Nu se mai întoarce.

Îi anunț pe cei care ”latră” pe Facebook-uri: PSD nu se mai întoarce în trecut, este EXCLUS. Cu Ciolacu sau fără Ciolacu, acest partid NU se va mai întoarce în trecut. Și nu s-a întors niciodată", a spus Marcel Ciolacu la România TV, făcând aluzie la susținătorii lui Liviu Dragnea.

„Viitorul PSD nu o să fie neapărat Marcel Ciolacu”

Mai mult, liderul PSD a subliniat că viitorul partitului nu sta neapărat în conducerea sa şi a reamintit promisiunea adresată românilor.

”Viitorul PSD nu o să fie neapărat Marcel Ciolacu. Partidul s-a deschis foarte mult, au venit mulți oameni noi, au venit specialiști în partid. Ce am promis eu este că nu ne mai îndepărtăm de prioritățile românilor” a mai spus Marcel Ciolacu.

De asemenea, el a precizat că dacă în mandatul său va fi trimis în judecată se va retrage.

„Să nu-ți fie frică de ce ai făcut, să-ți fie frică de ce se inventează. Dacă voi fi trimis, Doamne ferește, în judecată, într-o cauză penală, categoric îmi voi da demisia” a conchis Marcel Ciolacu. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD Liviu Dragnea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close